• Hüvelyvaladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a hüvelyváladekomban fehér daraborkra lettem figyelmes. Valamint a bugyimon érzek kellemetlen hal szagot. Az lenne a kérdésem, hogy ez valószínűleg gomba vagy esetleg valamilyen súlyosabb betegség tünete is lehet e? A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Törő Bálint válasza a hüvelyi folyás témában

        Tisztelt Kérdező! A fehér darabos folyást nagy valószínűséggel gomba okozza. Ne aggódjon, ilyen tüneteket nem okoz más, esetleg súlyos betegség. Menjen el szakorvoshoz és írasson fel gyógyszert! Üdvözlettel: Dr. Törő


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2015. január 23., 15:38; Megválaszolva: 2015. január 25., 16:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: