Méhszájseb égetés gyógyulása

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 5 napja végeztek a méhszájamon egy rádiósebészeti eszközzel történő beavatkozást. A doktor úr "leégette a méhszájam körül található nagy számú gennyes gócokat". 1-2 napig vizes világosbarnás folyásom volt, ami aztán sajnos átváltott sűrűbb, igen kellemetlen szagú gennyezésre. Vérzésem egyáltalán nem volt. Azt szeretném kérdezni, hogy egy ilyen beavatkozás után normális-e ez? Ha igen, mennyi ideig tarthat? Annyira kellemetlen ez a folyamat, nem tudom, nagyon óvatosan felhelyezhetek-e a hüvelyembe (nem mélyre) egy mini tampont, hogy ha emberek közé megyek (pl. dolgozni) , legalább akkor ne legyen érezhető. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza méhszájseb témában

Kedves Kérdező! A rádiohullám energiával végzett beavatkozás a lekímáletesebb a szövetekkel, nem szokott utóbaj lenni. Azon túl, hogy vessen rá egy pillantást utólag az operatőr, napokon belül meg fog gyógyulni, esetleg egy ecsetelés jót tenne. De mindenképpen felhelyezhet nem magasra tampont.

Kérdés: 2012. augusztus 27., 21:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 30., 09:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhszájseb műtét után
Tisztelt Doktor Úr! Babát szeretnénk a párommal,de két évig többször volt hüvelyi folyásom,egyszer gyulladásom, candidám (ezek ki lettek kezelve...
Méhnyakrák is lehet?
Rákszűrés során kiderült, hogy gyulladt a méhszájam és eléggé vérzett a mintavételkor, mintavétel után. 2012-ben voltam csak szűrésen, és most...
méhszájseb
Üdvözlöm! 34 éves nő vagyok, 2009-ben szültem hüvelyi úton. Szülés előtt 1 évvel méhszájsebet állapított meg az orvosom, melyet akkor...
Évek óta méhszájsebem van...
Tisztelt doktornő/úr! Néhány éve méhszájsebem van. Tünete nálam, hogy kicsit bővebb folyásom van, de az sem állandóan, hanem rendszertelenül....