Magas tesztoszteron?

Jo napot kivanok egy évvel ezelött nögyógyászom magas tesztoszteron szintemre Diane 35 öt irt fel mej szedése után mindent rendben talált és felirt Meforal 850mg tabletat ido kozben kulfoldre kerultem es most nincs lehetosegem nögyogyaszhoz menni.Ismét elkezdtem "szörösödni" amit nem ertek miert van. Mivel 4 honapja az eredmenyeim teljesen jok vltak csak kisse emelkedett volt a cukor szintem. Mivel babát szeretnék igy a Diane 35 szedeset abba hagytam amit orvosommal meg is beszeltem. A menstruaciom pontos soha nem kesik es nem is marad el.Szerintem a Diane 35 miatt voltak jok az eredmenyeim de mivel abba hagytam hogy babám lehesenn ujbol megnövekedett a tesztoszteron szintem és ezért kezdtem ujbol szörösödni..ez lehetséges vagy más oka is lehet hogy több szörszállat is felfedeztem magamon? Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza magas tesztoszteron-szint témában

Mindenképpen endokrinológus/hormon betegségekkel foglalkozó/ szakorvosi vizsgálat szükséges.

A leírt tünetek kivizsgálást igényelnek, az ok csak akkor ismerhető fel.

Kérdés: 2012. augusztus 22., 16:13; Megválaszolva: 2012. augusztus 22., 23:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?