Méhszájseb fagyasztás után

Üdvözlöm! Nemrég voltam nőgyógyásznál rendszertelen vérzések miatt, aki méhszájsebet talált nálam, és mondta hogy lekéne majd fagyasztani, hogy ne legyen vele több probléma. Csütörtökön kell visszamennem a rákszűrés eredményéért. Azt nem tudom, hogy a fagyasztás is akkor lesz-e elvégezve. Szombatra viszont van egy olyan programunk, amit nem szívesen mondanék le, mert 1 évben csak egyszer van. De egy nyilvános fürdőbe mennénk. A kérdés: Méhszájseb fagyasztás után lehet fürdőbe menni? Hogyan lehetne a fertőzéseket kivédeni? Egyszer olvastam egy krémről, amit terhes nőknek ajánlottak fürdőzéshez, a fertőzések elkerülése végett? Tényleg van ilyen krém? Előre is köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza méhszájseb témában

Kedves Kérdező! Kérdései nem tisztán és érthetően függnek össze. A fürdők nem fertőzési szinterek, normálisan nem kell előre védekezni még terhessen sem. De ha halaszthatatlan és jó progremmja van, miért nem teszik át a fagyasztás időpontját későbbre, hiszen nem sürgős tennivaló. Ha lehet,

friss méhszájsebbel, amit A FAGYASZTÁS ÁTMENETILEG OKOZ, VALÓBAN EGY-KÉT HÉTIG NEM JAVASOLT AZ ÚSZÁS.

Kérdés: 2012. augusztus 21., 18:16; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 12:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?