mellfeszules

Kedves Doktor úr/Dokrornő! Fogamzasgatlot szedek, augusztusban hagyom abba baba tervezése miatt.Legalabb 12 éve szedem a gyogyit.Ebben az evben ketszer "jatszottam" a mensimmel. Juniusban volt az eskuvom, akkor tovabb szedtem egy hetet, majd most julius 14-en kellett volna, hogy megjojjon, de tovabszedtem ket hettel. Tudom nem volt okos dolog. Két hete mellfeszulesem volt ami kb tartott 5 napig, mensi elott egy hettel mar nem volt. ajdalomkuszobom nagyon alacsony. Mensim keves volt most és szerdan csuton abba is maradt. Ma ejjel viszont megint ereztem egy kis-lightos mellfeszules kb 5 percig. Ez mitol lehet? Sajnos idom van ezeken gondolkodni, mivel itt nem dolgozom.Rendszeresen elkezdtem sportolni megint egy honapja.Sajnos az interneten eleg sok inormacio van, a dokim itt Nemeto-ba csak szeptemberben lesz és nem biztos, hogy egy mellfeszuleses kerdesnek nagyon orulne.-))Nem iszom kavet, zoldteat neha, a szenhidratot sajnos szeretem. 176 cm vagyok es 63-65 kozt mozgok sulyban. A mellfeszulesrol azt hittem csak mensi elott lehet...lehet e mensi utan is? Vagy ezek valamilyen hormonok? Koszonom Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza mellfeszülés témában

A mellfeszülés oka hormonális okra mutat.Ez lehet bármikor, ha hormonszint változik.

Ösztrogén, prolaktin hormonok szerepe a meghatározó, minden olyan tényező mely ezek szintjét megváltoztatja lehet a mellfeszülés oka.

Akár hangulat változás, hormonkészítmények.

Kérdés: 2012. augusztus 03., 11:35; Megválaszolva: 2012. augusztus 04., 23:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...