• Miért nem jön meg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A múlthónapban a menstruációm után egy héttel együtt voltam a párommal, azonban 5 napra rá megint megjött a menstruációm, 12 napig tartott (ami elég furcsa mert általában 4-5 napig tart).Ebben a hónapban már meg kellett volna jönnie, de nem tette... Aggódom hogy esetleg teherbe estem? De akkor múlt hónapban miért jött meg, együttlét után 5 nappal? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Kérdései megválaszolásához nőgyógyászati vizsgálat szükséges. A terhességet terhességi teszttel kizárhatja.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 04., 17:23; Megválaszolva: 2012. április 05., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: