• menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr Úr/Nő! A problémám a következő: kb egy hónapja hagytam abba a yadine fogamzásgátlót. A 7 napos szünetben meg is jött rendesen a menstruációm. Azóta viszont szinte 3-4 naponta van vérzésem, ami mondjuk tart egy napig, vagy csak pár órát. Azt is észrevettem, hogy mikor nehezet emelek, vagy együttlét után mindig megjön. Olyan mintha pecsétlő vérzésem lenne. Szeretnénk már nagyon babát. A kérdésem az, hogy mitől lehet ez, és hogy így próbálkozhatunk e a babával? Köszönöm válaszát. Tisztelettel: Barbi

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        A panaszának hormonális oka van. Az eddig rendelkezésre álló hormon mennyiségnél kevesebb van, valamint a kétfázisú ciklus hiányzik. Ha terhességet szeretne keressen fel nőgyógyászati szakrendelést gyógyszeres kezelésre van szükség. "Próbálkozni mindig lehet."


        Kérdés: 2012. február 09., 19:55; Megválaszolva: 2012. február 12., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: