Pupilla eltérés

Tisztelt Doktor úr! Mindig is szorongó ember voltam. Szorongasomra napi 0,5 mg frontint szedek. Mostanában viszont egyre többször vagyok mások szerint oktalanul ideges, sokszor érzem hogy idegösszeroppanást fogok kapni. Sok stressz ért mostanában, de szerintem is túl nagy a reakcióm. A minap egy családi vita közben amikor nagyon ideges voltam a férjem észrevette, hogy a bal Pupillam tágabb mint a jobb. Rettenetesen megijedtem, azóta figyelem nem nagy az eltérés és főleg félhomályban, sötétben látszik. Van amikor egyáltalán nem. A jobb szemem egyébként a gyengébb dioptriailag és nem a panaszos bal. Szemüveget nem hordok rá. Annyi mindent olvastam már az interneten, hogy teljesen bepanikoltam. Már kertem időpontot szemeszetre, neurológiaira, de sajnos sokat kell várnom. Kérem, önnek mi a véleménye? Mi okozhatja a problémát? Nagyon kétségbe vagyok esve! Köszönettel: K-B Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza szédülés remegés témában

Kedves Kérdező!

A pupillaeltérés normális dolog, akkor kell izgulni, ha aluszékonyság vagy zavartság kíséri, ami rendkívül ritka.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. október 27., 10:43; Megválaszolva: 2021. október 27., 13:05
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Normális jelenségről lehet szó?
Tisztelt Doktor Úr! Két kérdést szeretnék önnek feltenni. Először is, azt elmúlt időszakban többször tapasztaltam, hogy a szemem sarkából egy...
Fura érzékelés
Tisztelt Doktor úr! Az alábbiakban kérném segítségét. Kisgyermekes anyukaként nagyon stresszesek a napjaim, sajnos nagyon hajlamos vagyok tartós...
Gerincsérv és vizelési furcsaságok
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus