Mri tovabbi kerdes segitseg ....

Dr.Ur! Koszonom valaszat neurologussal egyeztettem . Elkuldott meg doppler vizsgalatra az is negativ. On szerint elkellene meg mennem Mas vizsgalatra is? Koszonom segitseget A neurologus azt mondta nincs mas teendo a kontrasztos vizsgalat is negativ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza fejfájás, szédülés témában

Kedves Kérdező!

Én más vizsgálatot nem látok szükségesnek. A migrén néha szédüléssel is tud társulni, illetve egyéb kísérőtünetekkel. Itt bővebben olvashat róla:

https://www.webbeteg.hu/cikkek/fejfajas_migren/197/a-migren-es-tunetei

https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/235/a-szedules-tipusai

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. április 14., 19:41; Megválaszolva: 2021. április 15., 08:14
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Epilepszia
Agyi zavar?
Mi lehet a gyakori izomrángás és...
2 éves gyermek alvás közben...
Agyi áttétek és alvászavar