Ez Sclerosis multiplex??

Jonapot kívánok! Azt szeretném kérdezni hogy tavaly voltam mri vizsgálaton Sclerosis multiplex miatt de az negatív lett. De megint elő jöttek ilyen tünetek hogy görcsöl a lábam gyengének érzem őket. Remeg a kezem. Alvás zavarral küzdök 1 hete. Ez mitől lehet.? Pánik rohamjaim is voltak.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a pánik témában

Kedves Kérdező! A pánik betegség testi tünetei miatt gyakran látjuk az SM betegségtől való félelem kialakulását. Negatív MRI lelet sem képes a pánik betegséget meggyógyítani. Ahhoz megfelelő szorongáscsökkentő hatású gyógyszerek és pszichoterápia egyaránt szükséges. Minden jót kívánok. Üdvözlettel. Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. november 16., 18:32; Megválaszolva: 2020. november 17., 10:40
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Bfs?
Szédülés MRI lelet
fejfájás
fej felszínének fájdalma
Aneurysma gyanú