• Mi a külömbség a két MR radiológiai vélemény között

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2017-ben agyi MR vizsgálat a fehérállományban a kamrák mellett magas jeladásu gócokat látott. Orvosi vélemény.:Chronicus vascularis encephalopathia 2019 es MR vizsgálat agy mindkét oldalt a periventricularis fehérállományban ill cotico-subcorticalisan számos jelfokozott góc ábrázolodott Radiológiai vélemény.:Krónikus fehérállományi ischaemiás laesio jelei Ez azt jelenti,hogy romlott az állapotom?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a MRI lelet témában

        Kedves Kérdező! A két MRI vizsgálat gyakorlatilag ugyanazt az elváltozást írja le, csak különböző, de azonos jelentésű szakkifejezésekkel.Ez konkrétan hosszabb idő óta fennálló agyi kisérbetegség. Az állapotromlás kimondására csak a leírás nem ad lehetőséget, ehhez a vizuális kép ismeretén kívül az Ön állapotának ismerete is szükséges.Ezek együttes figyelembe vételével kell a kezelést beállítani. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. szeptember 03., 21:29; Megválaszolva: 2019. szeptember 04., 06:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.