Erős lábfájás

kedves dr no/ur azt szeretnem kerdezni hogy nagyon faj a bal labam es bokatol lefele enyhen zsibad mi lehet ennek az oka mar volt igy de elmult es most megint jelenkezet voltam orvosnal csinaltak atvilagitast is a derekamrol azt mondta nics gerincservem de tobbet nem mondott

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza lábfájás témában

Vizsgálat nélkül nem tudok megfelelő választ adni. Panaszai hátterében több dolog is állhat. A sérüléstől kezdve, az említett gerinc elváltozásokon át, érszűkület, cukor betegség, szív betegség, gyulladás, stb is eredményezheti panaszait. Ortopédiai, reumatológiai, belgyógyászati, érsebészeti szakvizsgálatra is szükség lehet. Addig is borogassa, és használjon nem szteroid gyulladáscsökkentő kenőcsöket.

Kérdés: 2012. május 22., 15:58; Megválaszolva: 2012. május 23., 22:32
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Koponya MR vizsgálat eredménye
Szükséges CT vizsgálat?
Koponya MRI
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...