Egyensúlyzavar, szédülés, fejfájás okai

Tisztelt doktornő! A segítségét szeretném kérni! Egyensúly zavarom van már hosszú ideje, talán már 2 éve, szédülök is és a látásom se olyan jó, néha fülzúgásom is van a fejem mostanában sűrűn fáj! Voltam vérvételen semmit nem mutatott ki, füll-orr gégészeten is voltam ott is rendbe van minden! Utána elmentem a neurológiára és ott megállapították hogy szédülékenységem van írtak rá gyógyszert a betasercet 25mg, azt szedtem 3 hónapig és az utolsó hónapba kezdett el használni valamennyire azóta nem szedem és elég rosszúl érzem magam! Sokszor melegség jön rám stb...! Nagyon félek elmenni az orvoshoz mert félek hogy agydaganatom van! Kérem irjon nekem. Köszönöm a válaszát előre is! Tisztelettel Sánta Zsanett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

A betegségtől való súlyos szorongás olykor testi betegségekhez megszólalásig hasonló tüneteket is tud produkálni. A modern képalkotó eszközök birtokában azonban nem kell sokáig pánikolnia.

Elég egy koponya CT vizsgálat, és az agydaganat felől megnyugodhat. Ezt követően azonban foglalkoznia kell azzal a psychés egyensúlyzavarral, ami a tünetei kialakulásához vezetett.Bizonyára ha szembenéz ezekkel a valós problémákkal, uralkodni is eredményesen tud majd rajtuk.

Minden jót kívánok. üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. március 24., 09:55; Megválaszolva: 2015. március 25., 15:50
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nyaki fajdalom
MRI es arc es covid
Tisztelt Doktor Úr! A novemberi Covid fertőzésem óta fáj az arcom, fülem, stb., de minden leletem jó. Egy hete nagyon szédülök és a hangok is...
Agykoponya MR natív vizsgálat
Epilepszia?
Mi lesz, ha lejár az egy év?