Idegi sérülés

Tisztelt Doktornő! Szeptemberben kórházi reumatológiai kezelés részeként masszászt és fizikoterápiát kaptam. Már az első alkalommal éreztem, hogy nagyon erős a masszázs és hirtelen elviselhetetlen fájdalom nyilalt belém deréktájékon, majd ez átterjedt a keresztcsonra és a bal csípőmre. Október-novemberben beszedtem 60 szem Aflamin, kaptam 5 Neodolpasse infúziót, 7db Keplat tapaszt, 5 Voltaren injekciót és folyamatosan szedtem és szedem a Tramadolt. Mindezek ellenére, sajnos a fájdalmam állandósult, ma már nem bírok a bal lábamra állni, csak bottal tudok járni. A kezelő orvos szerint idegi sérülés történt, amit semmilyen vizsgálati módszerrel nem lehet kimutatni, erre nincs terápia, ennek gyógyulási ideje egy év. Tisztelt Doktornő! Én ezt nem tudom elfogadni, meg szeretnék gyógyulni! Ehhez kérem a segítségét, tanácsát. Hol kezeltessem magam? Ki gyógyít meg? Tisztelettel: Nagymama

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza porckorongsérv témában

Kedves Kérdező!

A masszázs során idegsérülés biztosan nem alakult ki. Azt gondolom, hogy a kezelő ágyon felvett hason fekvő helyzetben az eleve beteg csigolya közti porckorong elmozdult, és ez nyomást gyakorol az érintett oldali ideggyökre.Pontos diagnózist ágyéki gerinc MRI vizsgálattal lehet felállítani.Ha a porckorongsérv beigazolódott, és a konzervatív kezelés eredménytelen, felmerül sebészeti beavatkozás szükségessége.Háziorvosától kérjen beutalót neurológiára. A továbbiakat eddigi leletei, és fizikális vizsgálata alapján ott fogják eldönteni.Ha szükséges, a műtétet gerinc, ortopéd, vagy idegsebész végzi.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2015. január 08., 16:08; Megválaszolva: 2015. január 09., 07:09
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Tovabbi teendo
Erős szúró, égő, bizsergő...
Agydaganat?
Lelet értékelése
Szédülés, imbolygás