MR-vizsgálat eredmény/válsz

Tisztelt doktornő.Köszönöm válaszát. Azért írtam ide mert az idegsebész akinél voltam ő azt mondta nincs sérv és ennyi, hazaküldött. A háziorvosom meg azt mondta ő nem bírálhatja felül amit a sebész mond, sérv nincs. Mikor megkérdeztem mi a helyzet azzal az 1cm haemangiomával választ nem is kaptam.Jelenthet ez veszélyt vagy nem kell vele foglalkozni? Panaszaim már november óta tartanak, a bal karom végig zsibbad. Aludni nem nagyon tudok mert folyton el kell fordulnom. A házi orvos azt mondta szedjem a gyógyszereket, tornázzak, de ha már nagyon nem bírom akkor ír beutalót nappali kórházba.Ennyi amit tud segíteni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza porckorongsérv témában

Kedves Kérdező!

Az idegsebész valószínűleg azt mondta, nincs olyan porckorongsérve, ami sebészi megoldást igényelne. A nyaki gerincműtéteknél ez nagy szerencse, mert a műtét kockázata is elég nagy. A haemangioma, jóindulatú érdaganat, valójában melléklelet, panaszt nem okozhat, nincs teendő vele.

A gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapítók, amiket szed, hosszú távon sokat ártanak.Jó lenne, ha az orvosai véleményét elfogadná, és elsősorban alternatív, természetes módszerekhez folyamodna.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2016. január 11., 15:59; Megválaszolva: 2016. január 11., 17:44
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Mi a véleménye
Tisztelt Doktornő/úr Hétszeri gerincműtét után vagyok. Most voltam mr. vizsgálaton, a következőt írták. A th X-XI discuson 6x3mm hernia a...
Nyaki gerincsérv, bénulás
Tisztelt Doktornő! Édesapámmal kapcsolatban keresem fel Önt, mivel nemrég egy elég súlyos nyaki, illetve lágyéki gerincsérvet állapítottak meg...
Mennyi ideig tart még?
Tisztelt Doktornő! 22 éve ülőmunkát végzek, de mivel alapból mozgáskedvelő vagyok, munka mellett folyamatosan tornáztam. (balett, művészi...
lábzsibbadás
Pár hónapja férjem bal lábam zsibbad, mely általában mozgára jön elő. A háziorvos javaslatára elment gerinc MR-re. Az MR eredménye az alábbi: A...
Van-e teendőm?
Tisztelt doktornő! Gyakori erős deréktáji fájdalom miatt készült rtg leletem: "Lumbosacralis gerinc, kétirányú felvétel: a lumbalis gerincen...