Ön szerint a gerincemről lehet ez a panasz?

Nekem 1o éve vannak gerincpanaszaim ez 2 éve visszatért állandosult a fájdalom. Az orvosok nem mernek müteni mert a hátigerincen van egy porckorongsérv és rossz helyen van. Van fájdalom a derék gerncnél is Nagyon nagy nem birok aludni éjtszaka üvölteni tudnék olyan mélyröl érzem a fájdalmat a csontjaimban az orvos azt mondja lehet hogy a csigolyákkal van gond. 2 éve zsibbad mind két lábam, és annyira fáj a combom mint akibe bele rugtak föleg éjtszaka fel kell kelnem járkálni nem tudok aludni. A nemi szervem is zsibbad és nem tudom tartani a vizeletem március óta. 1 hete bevit a mentö a strok osztályra mert lezsibbadt a bal kezem bal lábam nem tudtam beszélni, és kettöt látam a bal szememmel, és hányingerem volt azt mondta az orvos hogy nem kaptam agy vérzést és csinált ENG vizsgálatot az egész testemen rendben talált mindent. Nézték a Cukrot, Laym kort, rendben volt minden. Lejött egy ortopéd orvos megvizsgált és azt mondta hogy sajnálja de ö nem mer megmüteni mert a hátamnál a sérv van rossz helyen. Ennyivel be is fejezte. De sajnos ugy jöttem ki a korházbol hogy a bal kezem csak kicsit tudom emelni a bal lábam térdtöl a lábujjamig nem érzem és nem tudom mozgatni csak járokerettel tudok közlekadni kiirtak rehabilitációt. Azt szeretném kérdezni ön szerint a gerincemtöl lehet ez mert rettenetessen fáj az egész gerincem azóta is. Vagy önnek Doktor ur, nem jut még valami eszébe valami vizsgálat vagy, valami rejtett betegség, pl. SM Sklerozis Multiplex vagy, Guillain - Barre Syndrome vagy valami más? És hogy az ENG vizsgálat anyira pontos hogy nekem miért nem mutatta ki hogy zsibbad a jobb lábam és hogy a bal lábam nem tudom mozgatni térdtöl a lábam ujjáig? És akkor az a gyanu is felmerült hogy van (cauda equina - syndrome és azt is megnézték nem volt. a Lasegue teszt is pozitiv volt 3o fok ban. Sajnos akkor nem értem mi történik de azt tudom hogy a gerincem nagyon fáj. Azt még le kel irnom hogy 1o éve van pánikszindrómám de ezt tudom tartani gyógyszerrel xanor o, 5 mg

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a zsibbadás témában

Tisztelt Érdeklődő! Én sem tudok többet, mint az Önt vizsgáló kollégák. Úgy gondolom, a fájdalmait a porckorongsérv okozza, a életét pedig a pánik szindroma teszi élhetetlenné, mert felerősíti a porckorongsérvből adódó panaszokat.. Sem a Guillian- Barre, sem az SM nem fáj, az előbbi FÁJDALMATLAN bénulással jár, az SM egyéb egyértelmű tünetekkel, a fájdalom ebben a betegségben sem tipikus. Az ENG nagyon pontos vizsgálat, azt jelzi, hogy a vizsgált idegek nem sérültek. Azt javasolom, beszéljen a pszichiáterrel erről a krónikus fájdalomról, ami egyébként a pszichiátriai kórképek közé sorolondó.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. június 06., 04:26; Megválaszolva: 2014. június 06., 22:54
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Szklerózis?
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés