Multiplex fehérállományi laesio vélemény

Két rosszindulatú daganatom volt. Az egyik melanoma a másik mell/Her 2 positiv.Levették az egyik mellem.3 éve Kontrol vizsgálaton voltam.Vér leletem jó. Egyedül az MR ben ez az eltérés: Az intra és extracereblaris liquorterek tágabbak. Mk. féltekében számos 5 mm körüli magas jeladású góc látható T2 súlyzott és FLAIR sequentiákon. A diffuzios sorozaton jel nem jött létre. kontraszt anyag nem volt, mertr nem bírom.: - ( A kardiológián azt mondták nincs daganat, menjek a neuralgiára.Neurlgián azt mondták ez nem vészes nem kell gyógyszer, de elmehetek a házi orvoshoz. Ott felírnak valamit, /natropin ill.qavinton ha jól írtam../ Kell szednem gyógyszert erre? Megnyugodhatok nem daganat? Jelenleg betaloc zoc ot szedek 1 db 5o mg ból és fél normodipine gyógyszert Válaszát köszönöm Gréti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza MR lelet értékelése témában

Tisztelt Érdeklődő!

Megértem és együtt érzek, hogy ilyen súlyos betegségei vannak. De komolyan gondolja, hogy ha daganat lenne, csak úgy elkűldözgeték ide-oda, és nem tájokoztatnák.?

A rosszindulatű daganatokat magas trombózis hajlam kíséri. Ennek következménye az sok apró góc: ez keringési zavar, ezért írtak fel a keringéjavítókat.

Gyógyulást kívánok

Kérdés: 2012. október 03., 08:58; Megválaszolva: 2012. október 04., 23:23
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gerincsérv és vizelési furcsaságok
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás