• Neurológiai probléma-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Panaszaim 3 és fél éve kezdődtek és egyre sokasodnak és rosszabbodnak.Fejszúrás, fejszorítás, fejzsibbadás, ezzel egyidőben a fejben nyomás, lüktetés, szédülés. Minden irányú mozgás esetén a tünetek fokozódnak.Felfelé nézés, fej előre hajtás, dőlés, guggolás rosszabbít(ágyon ülés, manikűrözés, írás stb)Amerre dőlök, hajlok arra felé szédülök meg.Ülni, feküdni stabil széken, ágyon.Ülni nem mindegy milyen szögben, feküdni sehogy nem jó. Alvás altatóval, ébredéstől fejfájás, ágyban forgolódva szédülés, szemem ébredéstő ég, szúr, fáradt és egész nap ilyen marad.Utcán járva sokszor érzem, hogy hullámzik a talaj.Időjárásváltozás rossz(szél, eső, front)Tv-ben gyors jelenetek szédülést okoznak.Számítógépezés fejszúrást, szédülést erősíti(olvasáa, NETEZÉs, írás)Munkahelyen is probléma a gép használata.Gyakori fejfájás, tarkófájás, nyakfájás, derékfájás. Mozgásom teljesen beszűkült a problémák miatt, a fejem nem tiszta, mivel a problémák ott vannak.Vizsgálatok voltak at elmúlt években.Otoneurológia, nyak MR, koponya MR, belsőfül MR, EEg, EKG, ENG, hasi UH, carotis UH, csontkovács, akupunktúra, nyakcsigolya korrekciós műtét, fizikoterápia többször, utoljára január, atlaszprofilax kezelés, gyógyszerek, homeopátiás szerek, pszichiáter, neurológusok. Legutoljára természetgyógyász agyi szövet károsodást tippelt injekciókúrát javasolva, de ez még nem történt meg. Ezek a tünetek neurológiai problémára utalnak-e?

        Dr. Kerekes Éva válasza a fejfájás témában

        Tisztelt Érdeklődő! Mint ahogy ezt valószínűleg a neurológusa is elmondta, ezek a panaszok mögött nem áll neurológiai szervi betegség, amennyiben a neurológiai vizsgálat, koponya MR, EEG, carotis UH eltéréseket nem mutatott. Remélem, előbb-utóbb talál majd egy pszichiátert, vagy természetgyógyászt, aki feltárja a panaszok okát és segít Önnek megváltoztatni a hozzáállását a kiváltó okokhoz, amennyiben az okokat nem tudják megszüntetni. Addig is sok derűt és élményt kívánok Önnek, ezek sokat tudnak segíteni!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. április 11., 20:37; Megválaszolva: 2012. április 13., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: