• Rosszul léptem megreccsent és bedagadt a bokám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Körülbelül másfél hete leléptem egy padkáról és pont egy olyan részbe ahol fel volt törve a beton, belebicsaklott a bokám, nagyot reccsent majd bedagadt, nagyjából 2 napig csak bicegve tudtam járni, kicsit dagadt maradt. Ráállni rá tudtam, de a lépcsőzés lefele menet még 1-2 napig kellemetlen, fájó volt. Aztán végül ez is elmúlt, már nem bicegek, rendesen tudok járni, viszont néhány mozdulatnál még mindig érzek fájdalmat a bokacsontom alatti részen. A kérdésem az lenne, hogy van-e ennek bármi jelentősége, hogy bizonyos esetekben még mindig fáj, lehet-e ebből tartós probléma? Az eset után a dagadáson kívül más külső nyoma nem volt, nem kékült be vagy semmi ilyesmi ezért nem is nézettem meg, ami egyedül ijesztő volt az a hang mert tényleg nagyon nagyot reccsent, a párom azt hitte, hogy üres műanyag flakonra léptem, annak van olyan hangja, de az a bokám volt. Segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a bokasérülés témában

        Kedves Kérdező! Repedés, szalagsérülés is előfordulhatott, feltétlenül keressen fel traumatológiai szakrendelést, a biztonság kedvéért érdemes szakemberrel megnézetnie.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 25., 12:28; Megválaszolva: 2011. október 26., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés