• Ki tud eligazodni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktornő. aránylag egészségesnek mondom magam, de egyértelmű, hogy kopik az ízületi folyadék, kopog a keresztcsontom, de a térdem sem a régi. Sokat mozgok, úszom, gyalogolok, stb. szóval nem mondható, hogy mozgásszegény lenne az életem. Csontsűrűség vizsgálaton voltam, semmi kóros. Ám szedek porcpótlót, váltogatva. Én magam is biológus vagyok, de ember legyen a talpán aki el tud igazodni, hogy számomra melyik termék lenne praktikus, melyiket szedjem, meddig, stb. Mi az ami úgymond olajozza a kopott alkatrészt és valóban nem csak a pénzt szórom ki az ablakon.

        Dr. Puskás Réka válasza a porcjavító gyógyszer témában

        Kedves Kérdező! Valóban komoly probléma, hogy rengeteg terméket hirdetnek. Én magam olyan terméket szoktam javasolni, amiről készültek klinikai vizsgálatok és azokban megállták (valamennyire) a helyüket. Ha van reumatológusa, kérje ki a véleményét és aztán tartsa magát ahhoz. Esetleg a háziorvos is segíthet. Terméket egyáltalán nem tudok önnek ajánlani, tényleg nehéz kiigazodni, de ahogy ön is nyilván tudja, csodák nincsenek, szóval válasszon ki egy vagy két terméket, szedje azokat váltogatva pár évig, aztán tartson szünetet. Valamennyit használnak ezek a szerek, de nem lesz tőle a "régi". Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2020. szeptember 08., 13:15; Megválaszolva: 2020. szeptember 14., 20:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: