Tèrdfájdalom

Tisztelt Doktor Úr! Hónapok óta fáj a bal tèrdem porckopást állapítottak meg kaptam Cingál inj (nagyon jó volt) de 3 hèt után ismételten elkezdett fájni akkor tornáztam most már 6 hete ismèt nagyon fáj de most már a jobb tèrdem is alig tudok menni.10 napig szedtem Rheosolont utána egy Kenalogot kaptam hordok betètet de folyamatosan fájbak a tèrdeim lábszáram.Elindulási nehezitettsèg.Azt szeretnèm kèrdezni hogy az arthroscopia megoldás lenne? Vagy mit tudok csinálni de ez a mozgáskorlátozottság borzasztó. Rf latex èrtèke 60 RAlehet? Mit javasol a továbbiakban.Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Holnapy Gergely válasza térd fájdalom témában

Tisztelt Hölgyem!

Amennyiben a fájdalom mellett az ízület duzzanata is jelentkezik, úgy az emelkedett RF mellett illetve a több ízületet érintő panaszok miatt fel kell hogy merüljön reumatológiai megbetegedés lehetősége. Ez esetben javasolható egy reumatológiai kivizsgálás.

Üdvözlettel:

Holnapy Gergely dr.

Kérdés: 2020. május 15., 20:26; Megválaszolva: 2020. május 18., 21:38
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Térdfájdalom
Térdfájdalom
Üdvözlöm! Napi szinten, rendszeresen kerékpározom, ezért nem értem a történteket... A múlt hét elején egyik nap 40 km-t tekertem ami nem kirívó...
Térd alján fájdalom hosszú ideje
Szaggató térdfájdalom
Tisztelt Dr. Nő / Úr! Egy térd problémával fordulnék Önhöz és a segítségét szeretném kérni. A problémám előzménye az lenne, hogy nekem 14...
Köszvény vagy góc
Tisztelt Doktor Úr! A következő a történetem. Köszvényes vagyok. 7 éve tudtam meg, hogy köszvényes vagyok, sajnos sokáig kezeletlen volt, azonban...