Hirdetés
      • Feszítő izomom elvágtám a kezemen a kisujamban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Feszítő izomot elvagtam a jobb kezem kis újabban.a műtét ota zsubad a kisujjam es a gyűrűs ujam a műtét utan 2 es fel hetel vagyok.részleges varat szedesem volt idáig meg gipszben vagyok.a kerdesem hogy kell e ujabb műtét illetve,hogy normasil e az ujaim zsibadasa? Illetve mikor tudok vele ujra fogni?koszonom a segítséget elore is

        Dr. Holnapy Gergely válasza a ínsérülés témában

        Tisztelt Hölgyem! Az ön által leírt tünetek önmagukban nem képeznek újabb műtéti indikációt. A zsibbadás ez esetben nem "normális" jelenség, azonban az ok kiderítése távolról nem lehetséges. A zsibbadás okaként szerepelhet az ínsérülés mellett lezajlott felületes idegsérülés, de akár a gipsz által kiváltott nyomási tünet is. A funkció várható visszatéréséről javasolt az operáló orvost megkérdezni. Üdvözlettel: Holnapy Gergely dr.


        Kérdés: 2020. március 12., 16:09; Megválaszolva: 2020. március 13., 00:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már egyszer írtam ide a lábammal kapcsolatban. 2019 őszén végeztek a jobb bokámnál ASC-t, shaverrel kitakarították, vastag heges területeket oldották. Illetve boka ízületben synovitis volt, ott debridement...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció