Hirdetés
      • Vádli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! MÚlthéten voltam egy állapot felmérésen ahol lábamban érszükületet vérkeringést mértek. A bokámra helyezték a vérnyomásmérő mandzsettáját és azzal mérték. A bal bokám alján enyhe de kellemetlen nyilalást fájdalmat éreztem. Rá másnap elkezdett a vádlim fájni combom hátsó része is. Enyhe kellemetlen nyilaló érzés van. És néha kisugaroz a bal fenék részére is. Esetleg az érben tettek valami kárt és ettől lehet ez. A vizsgálat eredményét elküldöm. Bár nem tudom hogy ez mennyire volt kamu vizsgálat. A vizsgálat előtt soha nem fájt semmim a bal lábamban.

        Dr. Bálint Anita válasza a Vádli fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nem sikerült csatolnia a leletét. Kérjük, küldje el nekünk e-mailben az [email protected] címre, hogy továbbíthassuk azt a doktornőnek, és ennek ismeretében tudjon Önnek válaszolni. Üdvözlettel: WEBBeteg Szerkesztőség


        Kérdés: 2020. január 22., 22:15; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: