• Hátfájdalom, mellkasfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! 24 éves vagyok, ülőmunkát végzek. Már hónapok óta érzek fájdalmat a hátamban. Főleg a bal lapockámnál. Néha olyan, mintha el is zsibbadna. Amikor lehajolok érzem, ahogy húzódik az egész gerincem. Ez a fájdalom ilyenkor a mellkasomban is jelen van a szegycsontom környékén. Főként, ha az egész mellkasommal fordulok. Már azt sem tudom megállapítani, hogy honnan hova sugározhat a fájdalom. Volt már mellkasröntgenem is, ott mindent rendben találtak, és megröntgenezték a gerincem egy részét is, ott kezdődő spondylosist állapítottak meg. Reumatológián is jártam már, ott megállapították, hogy gerincferdülésem van. Gyógytornát javasoltak és fájdalomcsillapítót, de nem érzem, hogy sokat segítene. Itthon is tornázok folyamatosan, de azóta is ugyanúgy fáj mindenem. Már nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy kihez fordulhatnék még. Ön mit gondol mi lehet a gond vagy hova menjek tovább?

        Dr. Puskás Réka válasza a hátfájás témában

        Kedves Kérdező! Véleményem szerint vissza kellene mennie a reumatológusához és jelezni, hogy nem használ a kiírt kezelés. Lehet, hogy további kivizsgálásra van szüksége, vagy valami más kezelésre. Egy vizsgálat alapján nem feltétlen lehet megmondani, hogy mi lehet a baj. Azt, hogy mi baja lehet, ennyi adat alapján sajnos nem tudom megmondani. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2019. november 07., 20:23; Megválaszolva: 2019. november 12., 15:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.