• Mit lehet ilyenkor tenni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! A történetem a következő. Lassan 3 hónapja kezdődött a derékfájdalom,amitől zsibbadt a bal lábam is végig,combom,és a fenekem bal oldala is. Hajolni nem tudtam. Házirovostól kaptam izomlazítót,Cataflamot. 2 hét múova visszamentem mert nem javult. Beutalt a neurológiára(itt kaptam másik fájd.csill). Ahonnan CT-re küldtek. A CT eredményem bemásolnám. (Enyhe foku balra convex scoliosis.A csigolyatestek magassaga megtartott,a ventr.peremek kissé megnyúltak.Az L.IV.-V. Közötti discuson mérs.egyenletes körkörös protrusio van,a durazsák ventr.konturja kiegyenesitett,gyökök szabadok Az L.V.-S.I. közötti discuson baloldali túlsúlyú elöboltosulás észlelhető,mely a durazsákot és a bal S.1.gyököt eléri,de nem comprimálja.) Azóta is fájdalmaim vannak,vannak napok hogy jól vagyok,de van hogy mozogni is alig bírok. Érdekelne a véleménye,mert az orvosom semmit nem mondott rá. Esetleg gyógymasszőr segithetne? Vagy mit tudok tenni hogy"meggyógyuljak"? Köszönettel:Eszter

        Dr. Bálint Anita válasza a Mit lehet ilyenkor tenni? témában

        Eszter, Kezdődő gerincsérve van, amelyen a gyógymasszázs biztosan nem ront, sőt kifejezetten jól fogja Magát érezni Tőled, de hosszó távon sajnos nem elég. Gyógytorna lenne a megfelelő, melyen belül tartáskorrekció illetve bizonyos mozgások helyes kivitelezése tanulható meg a gerinc helyes terhelése, illetve tehermentesítése mellett. Amennyiben az OEP finanszírozott szakorvos által javasolt kezeléseket nem tudja igénybe venni, úgy gyógytornász magánrendelést is felkereshet. További kérdésekkel keressen bizalommal. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2019. október 06., 14:55; Megválaszolva: 2019. október 09., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.