Mellkasba sugárzó hátfájás

Tisztelt Doktornő! 1, 5-2 havonata fokozatosan erősödő jobb oldali lapocka alatti hátfájdalmam van ami erősen kisugároz a mellkasom felé is de ez az egész elmulik 2-3 óra alatt lassan enyhülve és mindig csak pár óráig tart aztán hónapokig semmi probléma, hirtelen jelentkezik semmilyen előjele nincs, ha ülök akkor erősödik állva vagy fekvő helyzetben enyhül, vagy ha iszok.És gyakran böfögési ingerrel is jár. Veleszületett szivbetegségem van, ami egyhe billentyűprobléma. Legutóbbi vizsgálaton semmi problémát nem találtak (3 hónapja) . Mi lehet a probléma? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gerincferdülés témában

Kedves Kérdező!

Leírása alapján az ülő helyzet okozta görnyedt tartásra, gerincferdülésre gondolnék. A böfögési ingerrel és ivással kapcsolatos észrevételei miatt nézesse meg magát gasztroenterológussal is.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2018. június 20., 14:19; Megválaszolva: 2018. június 20., 19:13
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Csigolya roppanás ,csont ritkulás
Keresztszalag (15)
Bokasérülés: Mit jelent?
Bokaduzzanat
MRI lelet SCHMOLR csomok