lábszár sérülés

Tisztelt Orvos Úr, Körülbelül 2 hete sportolás közben, nagy mértékű ütés érte a bal lábamon a sípcsont melletti izmot. Azóta voltam kórházba, ahol a doktor úr azt mondta, hogy erős mértékű zúzódás és pihentetni kell sokat. Egyik főbb gondom amit nem értek, hogy hiába elöl kapta az ütést a lábam, hátul a vádlim alatti résznél is fáj. Amikor felállok valahonnan egy hosszasabb fekvésből, fél percig fáj hátul a lábam és nehezen tudok ráállni. Még bicegek, rendesen nem tudok rá állni a lábamra, amelyet az orvos azzal indokolt, hogy még feszes az izomzat. Avval a kérdéssel fordulok önhöz, hogy ön szerint teljesen normális-e hogy hátul is fáj a lábam és mikor felállok az nagy fájdalommal jár, amely elmúlik teljes mértékben kb. fél percen belül. A kórházban felírtak trombózis elleni ínjekciót és Dr. Kelen krémmel kenem elöl hátul a lábamat. Köszönöm válaszát, Dániel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza a sportsérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján elképzelhető, hogy olyan ütés érte a lábszárát, hogy a vádli is jó ideig fájdalmas. Elvileg ha pihenteti és az elkezdett kezeléseket végzi, akkor a sérüléstől számított 2-3 hét alatt rendbe kell jönnie. De ha nincs javulás, akkor vissza kell menni a kezelőorvosához és további vizsgálatok szükségesek. pl.: Ultrahang.

Kérdés: 2014. január 08., 23:53; Megválaszolva: 2014. január 12., 19:17
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Gerinc pansszok fsjdalom
D vitamin mennyiség
Nyaki röntgen lelet értelmezése
félelmetes
Műtétre van szükségem?