• Klimax utáni probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 54.évemben járok, 2008.szeptemberében volt az utolsó menstruációm. Azt hittem a mai napig, hogy minden, klímaxal kapcsolatos problémán sikeresen túljutottam. Ma délután legnagyobb megdöbbenésemre vérzésre emlékeztető barnás váladékot tapasztaltam, ami jelenleg még -inkább "kenőcsös" állapotú-mint folyékony. A klímax ellenére természetesen évente -legutoljára 2009. szeptemberében elvégeztettem a rákszűrést. Kérdésem:a fentiekben leírtak alapján valami kórós "dolog" van készülőben, mennyire "sűrgősen" kell felkeresni a nőgyógyászatot, van-e okom idegeskedni-vagy esetleg ez még "normális"-nak minősíthető tünet? Köszönettel:

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel egy év már eltelt rendes vérzés nélkül, mindenképpen el kell mennie egy vizsgálatra, mert ez már nem tekinthető rendes vérzésnek. Ilyenkor legnagyobb valószínűséggel a hormonháztartás felborulása miatt vastagodik meg a méhnyálkahártya, de ezt csak egy egészségügyi kürettel lehet ellőrizni, mert a szövettani vizsgálatra mindenképpen szükség lesz.

         


        Kérdés: 2010-03-08 21:24:49; Megválaszolva: 2010. március 08., 21:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.