• Mellvizsgálat eredménye.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő/Úr! Az előző levelemben írt mammographia és emlő vizsgálat megtörtént,okt.17-én,aminek az eredménye,hogy 3 db cisztát találtak a mellemben.A bal emlőben 34*27*23mm és egy 27*11 mm-es, a jobb emlőben pedig egy 70*65*40mm vékonyfalú ciszta volt.,amiket pungálással leszívtak.A kérdésem az lenne,hogy amit a bal emlőben találtak ahoz a dr Úr olyat írt,hogí belső echokat is tartalmazó cystosuas képlet látható,míg a jobb oldalinál ilyen nincs.Ez nem gond?A másik kérdésem pedig az lenne,hogy a papír szerint a folyadék színe amit leszívtak a melleimből opálos barnás folyadék volt, és hogy ez normális színű-e? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel:Morvainé Ildikó

        Dr. Boros Miklós válasza a mell témában

        Tisztelt Kérdező! A cysta tartalom színe nem meglepő. Nem írja a citológiai vizsgálat eredményét. A követés ultrahanggal indokolt és a jobb emlőben lévőnek a műtéti eltávolítása is szóba jön a mérte miatt. A belső echo nem jelent rosszat, de panasz vagy növekedés esetén legyen műtét.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 19., 07:49; Megválaszolva: 2011. október 20., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés