Mellfolyás és mellfájdalom

jó napot! 6 éve volt egy korrekcios emlöplasztikai mütétem.mastodynia és emlöváladékozás miatt mammogrphiás és uh vizsgálatot végeztek, tavaly juliusban.a bal emlöben 12-15 mmmintavétel történt.diagnozis>c2-fibroderma volt.fizikális vizsgálattal diffus mastodynia észlelhetö.nagyon sokszor fáj a mellem, meg amitöl félek, hogy a melleböl, ha nyomom, folyik a tej 6 éve abba hagytam a szoptatást.azota nem esek ujra teherbe, se.gyogyszerel kezelhetö ez a betegség? kialakulhat-e rák? gyermeket szeretnék, de nem esek teherbe, lehet hogy a mell fojás miatt? válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mellváladék témában

Kedves Kérdező!

Érdemes lenne endokrinológiai szakrendeléshez fordulnia, a prolaktin szint magasabb lehet, ez okozhatja a tejcsorgást, illetve azt, hogy nem esik teherbe.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 17., 10:45; Megválaszolva: 2011. február 20., 12:31
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2