• Emlőváladékozás oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Júniusban voltam emlőultrahangon, mindent rendben találtak. Most 2 héttel ezelőtt átestem egy májbiopszián és azóta már néhány alkalommal észrevettem, hogy vmi folyt a jobb mellemből. Szeretném megtudni, hogy a két dolognak lehet-e köze egymáshoz? Meg kell-e ismételnem az emlőultrahangot? Köszönöm válaszukat!

        Dr. Boros Miklós válasza a mellváladék témában

        Tisztelt Kérdező! Az ultrahangot nem kell megismételni és a két dolog egymástól független. Jegyezze fel, hogy a ciklus melyik napján van váladékozás és amennyiben a következő ciklusban is észleli a tünetet keressen fel emlőszakrendelést. A tejkivezető csatornák hámjának elváltozási illetve hormonális változások okozhatják a problémát.


        Kérdés: 2011. szeptember 30., 21:16; Megválaszolva: 2011. október 03., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: