Jó nekem ez a gyógyszer?

Tiszteletem! 3 éve voltam EKG vizsgálaton.És ott azt mondták, hogy a szivben valamilyen vezető nem stimmel.akkor azt mondták ne dohányozzak mert szivbeteg leszek. Most a napokban megint voltam mert nyomást éreztem a mellkasomban. Most azt mondták, hogy a bal kamra túl van terhelve.mértek vérnyomást is az 175/95 volt. A pulzus 115 volt..Kaptam gyogyszert..NEBIBETA 5 mg-os-at.napi fél szemet kell bevennem. Azt szeretném megkérdezni jó-e ez a gyógyszer és meddig kell szednem?

Dr. Csuth Ágnes válasza magas vérnyomás témában

Az adott béta-blokkoló típusú szer a vérnyomást és a magas pulzusszámot is csökkenti, indokolt az ön esetében. Alkalmazásáról mi nem tudunk nyilatkozni, ez a kezelőorvos felelőssége, előre meg nem jósolható, állapotfüggő dologról van szó.

Kérdés: 2011. március 18., 15:05; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:22
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás