• Gyogygyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kaptam vérnyomás csökkentöt, amlodopint 5 mg reggel 1, fél bisoblok 5 mg, 1 quamatel40mg meg 025 frontint! Délbe aspirin proteck meg este tanydon 40mg! Azt szeretném kérdezni hogy a reggeli gyogyszert lehet egyszerre be venni mert mikor be veszem pár óra mulva olyan furcsa érzem magam hajnalba megyek dolgozni, pár falatot szoktam enni elötte már mikor nem birom olyan 10 óra körül be veszek még 1 025 frontint és elmulik! A háziorvosom azt mondja pánikbeteg vagyok! Azota van ez az érzés mióta vérnyomás csökkentöt szedek! Már több mint 2 éve munkahelyet váltotam azota nem szedtem semmi nyugtatot meg kedélyjavitott, és semmi bajom nem volt!

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne panasz alatt vérnyomást és pulzust mérni. 24 órás vérnyomás monitorozás hasznos lenne (ABPM), mivel lehet, hogy túl alacsony délelőtt a vérnyomása. A lelettől függően lehetne módosítani a terápián. Kardiológiai rendelésen segíthetnek a pontos gyógyszerbeállításban. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. február 26., 16:03; Megválaszolva: 2019. március 01., 19:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: