• Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek kölcsönhatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Az a kérdésem, hogy jelenthet-e bármi veszélyt, ha a Tenaxum mellé Bisoprolol Sandoz 5mg-t szedek. A leírásban ugyanis az szerepel, hogy nem ajánlott az együtt alkalmazása, de ezt írták fel, s orvosom szerint csak akkor jelent problémát, ha 50 alá menne a pulzusom. Számít-e az, ha nem együtt veszem be, hanem kis időbeli eltéréssel? Természetesen nem kívánom felülbírálni az orvost, de szeretném tudni a véleményét.Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező, igaza van a háziorvosának. A bisoprolol legyen reggel, a másik gyógyszer pedig este, ezt tanácsolom. Ennél pontosabb tanácsot nem adhatok vizsgálat nélkül. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2019. február 12., 22:29; Megválaszolva: 2019. február 15., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: