Tritace magas vernyomasra

A vernyomasom parszor eleg magas. Ma as orvos 140120-at meet. Felirt Tritace 5 mg tablettat 2xnanaponta. Volt olyan, high felkeleskor a vernyomason 11050 volt. Jo a Tritace 2x naponta? Vehetem akkor is ha valtozo a vernyomasom? As orvos meg megallapitotta, hogy eleg Nagy kalcium is magnesium hianyom is van. Valaszat elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza gyógyszeres kezelés témában

Tisztelt Kérdező!

A gyógyszeres kezelést egyénileg kell meghatározni. A Tritace általános alkalmazása a naponta egyszeri gyógyszer bevétel.Javasolt vérnyomás napló vezetése (reggel, délben este mérés) vagy 24 órás vérnyomásmérés, amelynek eredménye alapján történik a gyógyszer beállítás.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. november 12., 18:58; Megválaszolva: 2014. november 13., 22:46
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás - béta blokkoló
Tisztelt Doktornő! Férjem 43 éves, 86 kg, 178 cm magas,naponta 30 percet fut, és magas vérnyomást diagnosztizáltak nála. Édesapjának 40 éves...
Maximális napi dózis
Tisztelt DoktornÚr/Nő! Magasvérnyomás betegséget állapítottak meg részemre. Erre kaptam kettő gyógyszert: 1.Coverex forte comb, napi 1tbl.2:...
Frontinról hogy lehet leszokni?
Tisztelt Doktor nő! Immár 2 éve gyomor tükrözésen megállapított refluxom ill. nyelőcső felmaródásom volt.Talán az már meg...
Gyógyszerhasználat
Tisztelt Doktornő! 2-es tipusú cukorbeteg vagyok. Az egyik gyógyszer, amelyet nekem felírtak Doxazosin-Ratiofarm. A gyógyszer használati...