• Frontin szedhetek e yarocen mèllè?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Yarocen 30 mg szedek egy hete, kérdésem az lenne,)mivel a járványügyi helyzet miatt, orvosommal mèg konzultálni sem tudok) hogy frontin 0, 25 mg szedhetek e mèllè, pánik rohamok törnek ràm. Az orvosom csak a yarocen írta fel, és nem vagyok utak tisztában, amíg hat az antidepresszàns, -adik szedhetem e mèllè. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszeres kezelés témában

        Tisztelt Kérdező, Igen, lehet szedni. Amíg nem alakul ki az antidepresszáns hatása, meg lehet támogatni szorongás oldással. Az utóbbit később majd el kell hagyni, nehogy hozzászokás alakuljon ki. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. március 27., 15:00; Megválaszolva: 2020. március 28., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: