Frontin szedhetek e yarocen mèllè?

Yarocen 30 mg szedek egy hete, kérdésem az lenne,) mivel a járványügyi helyzet miatt, orvosommal mèg konzultálni sem tudok) hogy frontin 0, 25 mg szedhetek e mèllè, pánik rohamok törnek rám. Az orvosom csak a yarocen írta fel, és nem vagyok utak tisztában, amíg hat az antidepresszáns, -adik szedhetem e mèllè. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszeres kezelés témában

Tisztelt Kérdező,

Igen, lehet szedni. Amíg nem alakul ki az antidepresszáns hatása, meg lehet támogatni szorongás oldással. Az utóbbit később majd el kell hagyni, nehogy hozzászokás alakuljon ki.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. március 27., 15:00; Megválaszolva: 2020. március 28., 21:50
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa
Félek,szorongok,furán érzem...
Két hónapja tartó rosszullét
Agydaganat vagy szorongas?
Kedves Doktorno! Problemamat szeretnem onnel megosztani. Mindig aggodo, stresszes, hipochonder ember voltam. 2 evvel ezelott fejfajasom, szedulesem volt...