Yarocen 30 mg és frontin együttes bevètrle

Tisztelt Cím! 8 napja kezdtem el szedni a Yarocen 30 mg gyógyszert estènkènt. 2 napja a panikrom felerősödtek. Mivel orvosommal, telefonon sem tudok konzultálni, ezèrt kèrnèm a tanácsát. Napközben vehetek e be frontin 0.25 mg -öt, ha úgy érzem szüksègem van rá? Vagy pedig várom a tanácsát, mert így hónapokig nem tudok lenni, mire az orvos fogadni fog. Illetve a yarocen mire fogja a panikrohamokat teljesen megszüntetni? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszeres kezelés témában

Tisztelt Kérdező,

Gondolom, hogy Önnek válaszoltam az előző levélben is. Lehet szedni a Frontint, amíg kialakul a Yarocen hatása. Ez várhatólag 2-4 hét lehet.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. március 28., 16:20; Megválaszolva: 2020. március 28., 21:51
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?