• Yarocen 30 mg és frontin együttes bevètrle

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! 8 napja kezdtem el szedni a Yarocen 30 mg gyógyszert estènkènt. 2 napja a panikrom felerősödtek. Mivel orvosommal, telefonon sem tudok konzultàlni, ezèrt kèrnèm a tanàcsàt. Napközben vehetek e be frontin 0.25 mg -öt, ha úgy érzem szüksègem van rá? Vagy pedig várom a tanàcsàt, mert így hónapokig nem tudok lenni, mire az orvos fogadni fog. Illetve a yarocen mire fogja a panikrohamokat teljesen megszüntetni? Köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszeres kezelés témában

        Tisztelt Kérdező, Gondolom, hogy Önnek válaszoltam az előző levélben is. Lehet szedni a Frontint, amíg kialakul a Yarocen hatása. Ez várhatólag 2-4 hét lehet. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. március 28., 16:20; Megválaszolva: 2020. március 28., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: