Szív és érrendszer

Tisztelt doktornő/úr! Azt szeretném kérdezni öntől, hogy egy kicsit magas a vérnyomásom, amire nem szedek gyógyszert, és ügy hallottam hogy nitrogén monoxid szedésével jó hatásfokkal lehet gyógyítani a szív és érrendszer problémáit? Önnek mi a vélemény, a nitrogén monoxid táplálék kiegészítőkről hasznos lehet ezen készítmények szedése? előre is köszönöm válaszát Gábor

Dr. Molnár Dóra válasza nitrogén monoxid témában

Kedves Kérdező! A szájon át bevitt nitrogén monoxid tartalmúnak hirdetett szerek szervezeten belüli hasznosulása kérdéses. Amennyiben gyógyszert javasolt a kezelőorvos, akkor ezzel jobb, hatékonyabb és biztonságosabb eredmény várható a vérnyomás csökkentés terén. Rendszeres mozgás, sószegény diéta, az ideális testsúly elérése- megtartása is segíthet a vérnyomás normalizálásában. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. december 14., 10:04; Megválaszolva: 2012. december 17., 21:42
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás helyre jön szülés...
Vérnyomáscsökkentő gyógyszer...
Üdv! 4 éve szedek vérnyomáscsökkentő gyógyszer Tenox 5MG és Irbesartan 150MG! 3 éve Tachycardia állapitottak meg kontrollon amire Nebibeta 5MG kell...
Vérnyomás magas
Tavaly és tavaly előtt is voltam kardiológián, tavaly előtt azért, mert az okosórám szerint alvás közben van hogy 35 ös a pulzusom -egyébként a...
Covercard gyógyszerek mellékhatásai
Tisztelt Doktor Nő! Édesanyámnak (59 éves) kb. 4 hete kezdődött egy magas vérnyomásos krízise. Hozzáteszem, hogy sajnos egy kezeletlen...
Kockázatos?
Tisztelt Doktor Nő! 43 éves férfi vagyok kezelt beállított magas vérnyomással. Babát szeretnénk és a merevedésemmel néha gondok...