• Összetett betegségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2002-óta vannak komolyabb betegségeim.Először magas vérnyomás ami nem egyszer 240/130 volt aztán több kisebb agyinfarktus majd társult hozzá pánik betegség is.De még 2002 előtt diagnosztizáltak nálam Allergia aszmát is.A szagokat hosszú évek óta nem érzem .De 2009-óta Polycythaemia vera betegségben is szenvedek . Emellett már cukros is lettem A vérkébzőrendszeri betegségemre már itt tettem fel kérdést és köszönöm a választ .Azt szeretném tudni hogy ennyi betegséggel küzdve ill az erre kapott rengeteg gyógyszernek -pl 6 féle vérnyomáscsökkentő értágító vérhígító allergia gyógyszerek stb nem okoznak -e a belső szervekben komolyabb károsodást.Hisz a LITALiR egymagában komoly gyógyszer .Még egy kérdésem lenne.Az elvesztett szaglásom vissza térhet-e még? Esetleg erre van -e valamilyen gyógy mód? Válaszukat előre is köszönöm

        Dr. Váróczy László PhD válasza a polycithaemia vera témában

        Tisztelt Érdeklődő! Bár minden gyógyszernek van kisebb-nagyobb mellékhatása, nem hiszem, hogy a kezelőorvosai felírtak volna Önnek ennyi orvosságot, ha súlyos szervkárosodással kellene számolni. A szaglás elvesztésének hátterében rengeteg ok lehet, tudni kellene, hogy az Ön esetében pontosan mi a probléma.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 09:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés