• Izomfájdalom vagy más is lehet mögötte?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 nappal ezelőtt kezdődött, hogy estére minden levegővételnél éles szúró fájdalmat éreztem a hátam jobb oldalán valamint a jobb oldali alsó bordák területén. A lázam is felment 38.2-re. Következő nap napközben enyhült a fájdalom, de estére ismét felerősödött, olyannyira, hogy sem fekve sem ülve nem tudtam normálisan levegőt venni és a láz is ismét jelentkezett. Mivel szoptatós kismama vagyok bementem az ügyeletre a láz miatt, ahol azt mondták, hogy izomfájdalomról van szó, szedjek rá algopirint és Magne B6-ot. Azóta ott tartok, hogy most már napközben is -a fájdalomcsillapító ellenére- minden egyes levegővétel fáj, és ez a fájdalom kiterjedt a vállaimra is mindkét oldalon vmint a rekesztizmomra. Mit tanácsol, hogyan múlaszthatom el a fájdalmat illetve mi állhat mögötte? valóban izomfájdalom v. vmi más is lehet? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a mellkasi fájdalom, láz témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen keresse fel a háziorvosát, aki fizikális vizsgálatot követően egy mellkasröntgen segítségével meg tudja mondani, hogy áll-e tüdőgyulladás, mellhártyagyulladás vagy valamilyen más tüdőbetegség a láz és a fájdalom hátterében. Ha kiderül, hogy fertőzés okozza a panaszait, akkor az antibiotikum kezelés a megfelelő terápia, nem a fájdalomcsillapítás.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 14:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 00:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés