• Szívbetegség ?????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr / Nő ! Van nekem egy 15 éves lányom és majdnem egy hete rendszeresen mondja hogy szúr a szive környékén és néha fáj a mellakasa. egy hét múlva megyünk nyaralni és szeretném tudni hogy elvigyem orvoshoz vagy ez valami allergiás tünet netán valami kisebb probléma ! Nagyon fontos lenne. Köszönöm előre megértésüket !

        Dr. Veress Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Asszonyom! Nyaralás előtt érdemes lenne elvinni a kislányt a háziorvoshoz, aki meghallgatja a tüdejét és szükség esetén elküldi mellkasröntgenre, mert előfordulhat, hogy mellhártyagyulladás vagy tüdőgyulladás mutat ilyen tüneteket.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 23., 19:38; Megválaszolva: 2011. július 24., 22:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés