• Mellkasfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktornő/úr! tüdőgyulladás v influenza kapott el,amit lábon kihordtam.magas láz,gyengeség,hidegrázás,köhögés(nem hurutos),izomfájdalom.eltelt azóta kb 2 hét és most a mellkasom közepén nyomó fájdalom tüneteit észleltem.azt azért elárulnám hogy már kezeltek heliobakter vírussal.ami időszakosan elmult,de nem teljesen.immunrendszer erősítőjeként és vettem a bioboltban lícium gyümölcsöt(goji bogyót).a kérdés a következő lenne:mitől lehet a mellkasi nyomó érzés?a vérnyomásom tökéletes ,az ekg szintén,mellkasi ultrahangon sem találtak semmit.én a gyomorsavra gyanakodnék de félek az influenza utórengésétől. előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A szegycsont mögötti fájdalom inkább a gyomorsavtermelődési problémákra jellemző. Ennek oka lehet a Helicobacter pylori baktérium is. A tartós köhögés okozta izomfájdalom is szóba jön, de ez jobb lesz pár napon belül. Első lépésként kerülje a szénsavas italokat, legyen napi 5 étkezés. Alkohol- és dohányzási tilalom. Amennyiben nem javul a gsztroenterológiára menjen el egy ellenőrzésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 12., 10:02; Megválaszolva: 2011. február 15., 05:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés