Tüdőembólia után, sok panasszal!

Tisztelt Cím! 2014.ápr.10.-én tüdőembóliával kerültem kórházba.Előzmény: ápr.4.-én sikertelen terhességmegszakítás, rá 2napra küret alvadt vérzés miatt.10.-én embólia.3hetet töltöttem kórházban kétoldali tüdőembóliával.Ezt követően 6hónapig szedtem Syncumar-t.Közben kizárták a Thrombofília gyanúját is. Minden rendben van papíron.Viszont azóta is vannak elég erős mellkasi fájdalmaim, a melleim alatti rész és a hátam is fáj, hol gyengén, hol nagyon.Többször küldtek Röntgenre, ott "pleuralis hihúzottság" látszik.Háziorvosom szerint semmi gond, ezentúl mindig fájni fog, amíg élek! 28éves vagyok, 2kis gyerek édesanyja, tehát van még dolgom a Földön.És egyszerűen ezt a választ nem tudom elfogadni.Sokat szenvedek! A fájdalmat jól bírom, de ez már sok! Mostanában mélyebb levegő vételnél is fáj a mellem alatt, főleg a jobb oldalon.Sokszor zsibbad a bal kezem, kb.1hete étkezés közben szédülök, utána hányingerem van. A szédülés mostanában gyakoribb az étkezésen kívül, a végtagjaim hidegek, fázok, elfehéredik az ujjam, kissé szürkül néha.Rettegek, hogy újabb embólia lesz, de nem fogom túlélni! Összeesek és kész.Fáradt vagyok, fáj a szemem, mintha agyonra meg lenne erőltetve.És emellett szédelgek. Az orvosom szerint ezek mind természetes dolgok, mint mondta, amíg élek, ez van sajnos.Ebbe nem tudok beletörődni, kérem segítsen, hova forduljak, mit csináljak, mert nagyon félek egy újabb betegségtől! Mit tegyek? Mi lehet a bajom? Vagy ezek tényleg természetes dolgok? A látásom romlása, az ujjaim szürkülése, a légzéskor jelentkező fájdalom stb.Ezt nem bírom sokáig már! Kérem, segítsen! Türelmetlenül várom a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza tüdőembólia témában

Kedves Kérdező!

Mivel rendkívül sokrétű panaszai vannak, ami mögött lelki okok, de akár autoimmun betegség is állhat, mindenképpen alapos belgyógyászati és immunológiai kivizsgálást ajánlok. Remélem, hamar megnyugtató választ kap problémáira, és megszűnnek panaszai.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2015. március 13., 14:37; Megválaszolva: 2015. március 16., 20:05
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Légzésnehézség
Tisztelt Doktornő, 7. éve egyáltalán nem dohányzom. 
Mellkas rtg!
Azbeszt belégzése 2
Fokozott Interstitialis Rajzolat
Tisztelt Doktornő, Körülbelül 6 héttel ezelőtt gégefájdalmaim voltak, ami addig fokozódott, hogy a beszéd is nehezemre esett. A pandemias...
Napok óta fennálló mellkasi panasz
Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy a tegnapi nap folyamán intenzívebben,de a közelmúltban is tapasztaltam furcsa mellkas...