• Tisztetelt Dr. No.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr No Lenne egy kerdesem? Megvagyok hulve es faj a melkasom es egyszer egyszer a hasamnal van a csont mellete mi lehhet az a melkasomba szuro erzes egyszer egyszer Egy este belenyilalt a hatamba hogy szuszogtam de viselheto Lene valami problema vagy lehet a kohoges miat Mert egy ojan Masfel honapja tornasztam es megutotem a hat gerincem becsupodhetet volna egy idegszal es attol? Valami gond lehet holnap megyek a hazi orvosomhoz neze meg nem vagyok e tudogyulladasba

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A panaszok nagyon szerteágazóak. A legvalószínűbb ok a vírusfertőzés. Pihenjen és diétázzon pár napig. Figyeljen oda az elégséges folyadékfogyasztásra. A mozgásszervi panaszok miatt sajátítson el gerinctornát és végezze minden nap. Tartós láz esetén keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 12., 14:53; Megválaszolva: 2012. február 14., 17:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: