Leiden heterozygota

Üdvözlöm!

Leiden heterozygota vagyok, lábfájásra detralexet írt nekem fel egy orvos, aki végzett doppleres vizsgálatot is, ahol kizárta a trombózist, illetve az érszűkületet is.

Szeretném megkérdezni hogy aspirin protekt mellé (naponta szedem, délután) detralex 500 mg-ot írtak nekem fel, napi 2 tablettát, de a kedves doktor úr nem hematologus orvos volt, így megnyugtatásként kérdezem, hogy leidennel lehet-e ezt szedni, illetve mennyi időt tartsak be a detralex, illetve az aspirin bevétele között? Szedek még egyébként napi 1x reggel euthyrox 75-ös tablettát is, hypothyreosisra.

Köszönöm szépen, várom válaszát.

Sajnos az utóbbi időben egy orvos más jellegű probléámával félrekezelt, ezért elég bizalmatlan lettem.Ezért is a kérdés.Köszönöm.

WEBBeteg Szakértő válasza Leiden-mutáció témában

Kedves Érdeklődő!

Amennyiben a lábfájását visszeresség okozza, nyugodtan szedje a Detralexet! A reggeli Detralexet beveheti az aspirinnel együtt, az estit pedig szólóban!

Kérdés: 2010. április 21., 22:05 ;Megválaszolva: 2010. április 21., 22:05
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Téves diagnózis
Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát a véralvadási zavarok témámmal kapcsolatban. Szeretnék még egy dolgot kérdezni. A Cleaxan 0.4 injekciót...
MTHFR 2.
Tisztelt Dr. Váróczy László! Köszönöm terhességgel és MTHFR heterozigótasággal kapcsolatos válaszát, melyben azt írta, Ön is csak az Aspirin...
0
Kedves Doktor Úr/Nő! 2 évig fogamzásgátlót szedtem. Ezalatt legalább 1 éven keresztül időnként nagyon fájt mindkét lábam. Senki nem tudott...
Leiden heterozigóta és egyes...
Dr. Váróczy László hematológus részére: Tisztelt Adjunktus Úr! Spermatogram eredményének javítása érdekében Tamixofen-Teva 20 mg készítményt...
Leiden heterozygota vagyok tetoválást...
Üdvözlöm! Egy igen furcsa kérdést szeretnék feltenni. Leiden heterozygota vagyok, időszakosan kapok clexane injekciót, jelenleg nem, most aspirin...