Trombozis panell kiertekelese

Kedves Doktorno. 37 eves koromban korai menopauzat diagnosztizaltak nalam. Trisequens tablettat szedtem evekig akkori nogyogyaszom javaslatara. 2020 Novembereben szultem egy egeszseges kisbabat (IVF) és onnantol kezdve nem szedek semmilyen hormonpotlo keszitmenyt. Iden Juliusban voltam otthon nogyogyasznal (Londonban elek) es mivel hajam hullik, szaraz a borom és hangulat ingadozasom is van O livial szedeset ajanlotta ami elott trombozis panelt csinaltattak . Ennek az eredmenyet szeretnem ha a doktorno kiertekelne és hogy szedhetem e a Livialt vagy sem az On velemenye szerint. 49 eves vagyok es Lupuszom (SLE) van ami tobb mint 20 eve inaktiv, gyogyszert nem szedek ra azota. Elore is koszonom a valaszat. Udvozlettel: Andrea

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza trombózis hajlam témában

Kedves Andrea!

Nincs jelentős trombózis rizikó, gyógyszer sem kontraindikált, de inkább pajzsmirigy és szénhidrátháztartás irányába kellene tovább menni.

Kérdés: 2022. augusztus 18., 11:28 ;Megválaszolva: 2022. augusztus 18., 19:18
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Trombózis panel csomag kiértékelése
Tisztelt Cím! A mellékelt leletet szeretném, ha kiértékelné nekem. Magánúton csináltattam meg, mert anyunak már kétszer volt trombózisa. Nekem...
Trombózis hajlam
Üdvözlöm! Szülés után volt alkalmam megcsináltatni egy trombózis panel tesztet, mert szeretnék újra fogamzásgátló tablettát szedni. Az...
mélyvénás trombózis befolyásolása
Tisztelt Doktornő/Úr! Édesanyámnál nemrég végeztek el egy genetikai vizsgálatot mivel már több mélyvénás trombózisa volt. Az eredmény szerint...
Kék folt a lábszáron
Magvas vvt