• Trombózis hajlam

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Szülés után volt alkalmam megcsináltatni egy trombózis panel tesztet, mert szeretnék újra fogamzásgátló tablettát szedni. Az eredménnyel kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy van valami teendőm vagy ez így normális és szedhetem a gyógyszert tovább? ( szülés előtt 10 évig szedtem). Leiden V:normál mindkét allél MTHFR: 1allél normál, 2allél:Heterozygota II.faktor,prothrombin: minkét allél normál. Köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a trombózis hajlam témában

        KEdves Kérdező! Az MTHFR mutáció nem kontraindikáció ilyenkor de azért mondja meg a nőgyógyásznak mielőtt felírja. De felírhatja.


        Kérdés: 2019. október 01., 15:21; Megválaszolva: 2019. október 02., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.