Trombózis panel csomag kiértékelése

Tisztelt Cím! A mellékelt leletet szeretném, ha kiértékelné nekem. Magánúton csináltattam meg, mert anyunak már kétszer volt trombózisa. Nekem is elég visszeresek a lábaim. Úgy nézem, hogy a Faktor VIII aktivitás 67 nekem, és a referencia szerint 70-től jó. Azt szeretném kérdezni, hogy ez az érték még elfogadható, vagy már nem? Ez az érték, mit mutat meg? A többi értékem jó? Köszönettel: Koncz Enikő

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza trombózis hajlam témában

Kedves Enikő!

Ez alapján nincs hajlama trombózisra. A határérték alatti VIII faktor sem jelent bajt, és az sem a trombózishajlamra utal, szerintem semmi jelentősége, nem fokozza a vérzékenységet sem.

Kérdés: 2022. július 13., 08:58 ;Megválaszolva: 2022. július 20., 08:32
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Trombozis panell kiertekelese
Kedves Doktorno. 37 eves koromban korai menopauzat diagnosztizaltak nalam. Trisequens tablettat szedtem evekig akkori nogyogyaszom javaslatara. 2020...
Trombózis hajlam
Üdvözlöm! Szülés után volt alkalmam megcsináltatni egy trombózis panel tesztet, mert szeretnék újra fogamzásgátló tablettát szedni. Az...
mélyvénás trombózis befolyásolása
Tisztelt Doktornő/Úr! Édesanyámnál nemrég végeztek el egy genetikai vizsgálatot mivel már több mélyvénás trombózisa volt. Az eredmény szerint...
Kék folt a lábszáron
Magvas vvt