• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A problémám a következő. Körülbelül 1 éve vettem észre a jobb fülem alatt egy megnagyobbodott nyirokcsomót ami nem fájt. Elmentem háziorvoshoz és azt mondta semmi vészes nem lehet komoly bajom majd elmúlik. Másfél hónap után visszamentem mert nem múlt el. Kértem küldjön el UH-ra. Elmentem és a képként elküldött zárójelentést kaptam. A zárójelentésben úgy van írva hogy fájdalmas régióban de én nem mondtam hogy fáj a csomó.. Háziorvos azt mondta minden jó. Eltelt 1 év még mindig ott van. Nagyon ritkán enyhén fáj pár másodpercig. Néha mintha mostaninál is nagyobb lenne aztán visszaáll arra az állapotra mikor UH-ra mentem de mindig érezhetően dudorodik. Vérvételem akkor jó volt. Egyedül a NEU\% érték volt 42, 00% és A LYM\% 43,30% amik csillagos voltam. Köhögni nem köhögök és nem is izzadok extrán. Fog problémám sem volt. Már belegondolom de mintha az ádámcsutkám alatt is lenne egy ádámcsutka szerűség de lehet annak olyannak is kell lennie. Köszönöm a válaszát!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a nyaki lgl témában

        Kedves Kérdező! Ha az ultrahang nem jelez kórosat akkor nincs miért aggódni. Ha a labor is jó, az pluszban jó hír. Sokaknak évekig van pici nyirokcsomója a nyakon. Nyomogatni nem szabad.


        Kérdés: 2020. június 15., 20:30; Megválaszolva: 2020. június 19., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.