• Laboreredményem értelmezése,

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép jónapot kívánok Doktornő! Tanácsot szeretnék kérni Öntől! 5napja csináltattam egy friss rutin laborvizsgálatot. Amiben eltérés volt: ALKALIKUS FOSZFATÁZ:418U/l REF ÉRTÉK:100-290 CRP:6,4mg/l REF ÉRTÉK:5 HEMOGLOBIN:16,20g/dl REF ÉRTÉK:12-15,80 NÁTRIUM:132mmol/l REF ÉRTÉK:135-145 CHOLESTERIN:6,3mmol/l REF ÉRTÉK:3,0-5,2 LDL:3.96mmol/l REF ÉRTÉK:3.80 Amit tudni kell,hogy ez év Január 6án kaptam Szteroid injekciót a jobb sarokcsontomba,mert sarokcsontkinövésem van,és nagyon fájt,és amiket kaptam elözőleg kezeléseket sajnos nem használt. Azóta tünetmentes mármint nem fáj a sarkam,de azt észrevettem,hogy kb 2hete,a jobb lábamnál a vádlim nagyon elkezdett feszülni,fájni,de 1hét után az is elmúlt,akkor voltam orvosnál nem e Trombózis,de nem az volt,mert nem volt bedagadva a vádlim,meg nem volt forró sem,így nem tudták megmondani mi lehet. Szeretnék tanácsot kérni Doktornőtől,hogy a labor eredményeim végett hova fordúljak? Van e összefüggés a Szteroid injekció és a laboreredmény között? Mit jelentenek egészségügyileg ezek az eltérő értékek a laboreredményeimen? Üdvözlettel:Szakács Tamás

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a steroid témában

        KEdves Tamás! Semmi érdemleges nincs a laborban ami magában gond lenne. A magasabb AP-t lehet ellenőrizni, nincs e epés panasz?, a többiben nincs érdemleges és elvileg nem függ a szteroidtól.


        Kérdés: 2020. január 26., 23:40; Megválaszolva: 2020. január 27., 08:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.